Maltos mėsos laiveliai

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Maltos mėsos laiveliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg vištienos, faršo
1 kiaušinio
50 džiūvėsėlių, maltų
2 paprikų
1 morkos
2 svogūnų
250 g fermentinio sūrio
Majonezo
Druskos
Pipirų
Truputis aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
 Mėsos farsą sumaišyti su kiaušiniu, įdėti mėgstamų prieskonių. Suformuoti krepšelio - laivelio formos  kotletukus. Papriką, svogūnus, morką, druską, pipirus, papriką (pagal skonį) kepinti, kol suminkštės ir sudėti  į laivelius(jau sudėtus ant skardos).

Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su nedideliu kiekiu majonezo. Kepti orkaitėje 180° temperatūroje apie 45 minutes.

Skanaus.

AUTORIUS: Olga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
ieva
2015-10-09 20:31
Skanu. Man patinka. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital