Maltos mėsos kepsnys

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Maltos mėsos kepsnys
Maltos mėsos kepsnys
Maltos mėsos kepsnys
Maltos mėsos kepsnys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Vištienos odelės (maždaug 20x20cm)
Druska ir pipirai
150 g maltos jautienos
150 g maltos kiaulienos
1 kiaušinis
2 šaukštai džiuvėsėlių
1 morka
1 sauja žaliųjų žirnelių
1 sauja smulkintų krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Maltą kiaulieną ir jautieną sumaišome su prieskoniais ir krapais, įmušame kiaušinį ir beriame džiuvėsėlius. Viską gerai išminkome. Vištienos odelę taip pat įtriname druska ir pipirais. Ant folijos dedame vištienos odelę, ant jos paskirstome maltos mėsos sluoksnį, apibarstome žirneliais ir smulkintomis morkomis. Susukame suktinį imant už folijos kraštų. Šiek tiek paspaudžiame ir aprišame virtuviniu siūlu-pirmiausia galus, kad neišbėgtų skystis, paskui ir šonus. Dedame į kepimo indą ir kepame 180 C orkaitėje apie 45 minutes. Iškepusį suktinuką šiek tiek atvėsiname, leidžiame pastovėti ir tuomet atvyniojame foliją ir pjaustome. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital