Maltos mėsos kepsneliai su sūriu

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Maltos mėsos kepsneliai su sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų jautienos (malta)
1 vienetas kiaušinių
300 gramų kiaulienos
1 vienetas svogūnų
šiek tiek pipirų ((mišinys))
šiek tiek druskos
šiek tiek miltų (arba džiūvėsėliai)
100 gramų sūrio (fermentinis)
šiek tiek aliejaus
1 riekė duonos (balta (pamirkyta piena))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį sudėkite mėsą, įmuškite kiaušinį, dėkite piene pamirkytą baltos duonos riekę, sutarkuotą svogūną, berkite druskos ir pipirų mišinio. Rankomis gerai išmaišykite faršą.
2.
Tada pailgais stačiakampiais supjaustykite fermentinį sūrį (2X5 cm).
3.
Sūrį aplipdykite paruošta mėsa, apvoliokite miltuose arba džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol apskrus.

Labai tinka patiekti su kininiu padažu.

Skanaus ;)
AUTORIUS: Miglė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
b
2015-03-30 21:33
kininis padažas tai pomidorų padažas su daržovėmis.na pavyzdžiui" Daumantų kininis padažas :) ATSAKYTI
a
2015-02-10 22:23
Kas yra kininis padazas? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital