Maltos mėsos ir sūrio vyniotinis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Maltos mėsos ir sūrio vyniotinis
Autorius apie receptą: Šiuo vyniotiniu mane pirmą kartą pavaišino Sandra, kai svečiavomės pas ją namuose. Kaip ir dažniausiai būna, iš karto paprašiau recepto. Ne veltui dabar jau rašau 9 savo Šiuo vyniotiniu mane pirmą kartą pavaišino Sandra, kai svečiavomės pas ją namuose. Kaip ir dažniausiai būna, iš karto paprašiau recepto. Ne veltui dabar jau rašau 9 savo receptų sąsiuvinį. Žinau, tai jau gal nebemadinga, bet nieko negaliu padaryti, man daug smagiau vartyti užrašytus receptus, o ne landžioti internete ir jų ten ieškoti. Nes kartais atrodo viską atsimeni, o praeina laikas ir išdyla iš galvos. Tad užsirašiusi, aš garantuota, kad panorus gaminti, receptą visada rasiu savo užrašuose. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis prieskonių maltai mėsai
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Pagrindui:
300 gramų fermentinio sūrio
3 vienetai kiaušinių
3 šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sūrį sutarkuojame. Į jį mušame kiaušinius, dedame majonezą. Masę gerai išmaišome. Paskleidžiame plonu sluoksniu kepimo skardoje.
2.
Dedame kepti į iš anksto iki 170 C laipsnių įkaitintą orkaitę 15 – 20 min, kol iškeps ir gražiai apskrus. Paliekame šiek tiek pravėsti.
3.
Į maltą kiaulieną beriame prieskonius, mušame kiaušinį, dedame smulkintą svogūną. Masę išmaišome ir paskleidžiame ant iškepusios sūrio pado. Susukame gražiai į vyniotinį. Dedame kepti atgal į orkaitę 35 – 40 min.
4.
Vyniotinį mes valgėme su orkaitėje keptomis bulvėmis ir džiovintų baravykų padažu. Bulves nuskutame, supjaustome skiltelėmis, jei bulvės nedidukės, perpjauname pusiau. Apverdame 10 min. Bulves pabarstome druska, pipirais, žiupsniu kmynu, džiovintu raudonėliu. Patepame riebalais vištų arba ančių. Dedame kepti į orkaitę kartu su vyniotiniu 35 – 40 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital