Maltos mėos "Kepuriukai" su bulvių košės ir sūrio įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Faršo kepuriukai su įdaru
Faršo kepuriukai su įdaru
Faršo kepuriukai su įdaru
Faršo kepuriukai su įdaru
Autorius apie receptą: Primenu seną, gerą ir tikriausiai daugelio jau išmėgintą patiekalą. Primenu seną, gerą ir tikriausiai daugelio jau išmėgintą patiekalą. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas kiaulienos faršo
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
3 šaukštai krakmolo
2 šaukšteliai prieskonių mišinio
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
Įdarui:
6 šaukštai bulvių košės
2 vienetai kiaušinių (virtų)
100 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į kiaulieną mušame kiaušinius, sudedame smulkintą česnaką, gardiname prieskoniais, beriame krakmolą ir supilame grietinėlę. Masę gerai išmaišome.
2.
Skardą išklojame kepimo popieriumi, formuojame krepšelius. Įdedame po šaukštelį smulkinto svogūno. Beriame tarkuoto kiaušinio, viską apklojame bulvių koše. Apibarstome smulkiai tarkuotu sūriu ir užtepame majonezu.
3.
Dedame į orkaitę ir kepame 190 laipsnių temperatūroje 30 min.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vija
2020-02-23 16:31
Labai patiko, gaminsiu ne kartą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital