Maltos lašišos kepsneliai

AUTORIUS:
Mėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Maltos lašišos kepsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų lašišos faršas
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai avinžirnių miltų (+šiek tiek apvoliojimui)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek kokosų aliejaus (kepimui)
Padažui:
300 gramų kokosų pieno
0.5 stiklinės vandens
šiek tiek prieskonių
šiek tiek avinžirnių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sumalame svogūną.
2.
Į lašišos faršą įmušame kiaušinį, sudedame svogūną, suberiame avinžirnių miltus ir išmaišome. Pagardiname druska ir pipirais.
3.
Iš faršo gnybiame po gabaliuką ir formuojame delnais kepsnelius ir apvoliojame avinžirnių miltuose.
4.
Kepsnelius kepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
5.
Padažui kokosų pieną sumaišyti su vandeniu, pakaitinti, pagardinti prieskoniais, maišant įberti truputį miltų, kad sutirštėtų.
6.
Garnyrui tinka salotos, pomidorai, agurkai, svogūno laiškai ir kokosinis padažas.
AUTORIUS: Mėja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital