Maltos kiaulienos šniceliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Maltos kiaulienos šniceliai
Autorius apie receptą: Ilgai svarsčiau ką pagaminti šiandien vakarienei ir nusprendžiau, kad bus šniceliai. Šniceliams gaminti naudojau Rokiškio Mėsinė smulkintą kiaulieną. Šniceliai Ilgai svarsčiau ką pagaminti šiandien vakarienei ir nusprendžiau, kad bus šniceliai. Šniceliams gaminti naudojau Rokiškio Mėsinė smulkintą kiaulieną. Šniceliai iškepė labai gardūs, su traškia plutele ir sultingi. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 kilogramo kiaulienos (maltos)
2 riekės juodos duonos (be plutelės)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
pagal poreikį pieno
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį džiūvėsėlių
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną susmulkinti.
2.
Į keptuvę įpilti aliejaus, suberti svogūną ir apkepti kelias minutes. Tuomet atidėti atvėsti.
3.
Į dubenį sudėti duoną, užpilti pienu ir palikti iki kol išmirks.
4.
Į dubenį dėti kiaulieną, duoną, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius maltai mėsai, pipirus, druską, svogūnus ir išmaišyti.
5.
Iš paruoštos masės formuoti šnicelius. Kiekvieną apvolioti džiūvėsėliuose.
6.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti. Sudėti šnicelius ir kepti vis pavartant po kelias minutes iki kol iškeps.
Patarimai:
Prieš apvoliojant džiūvesėliuose, šnicelius galite pamirkyti dar ir į kiaušinio ir pieno plakinį.
Šnicelius galima kepti tiek keptuvėje, tiek orkaitėje. Kepant orkaitėje, trumpai iš abiejų pusių apkepti šnicelius keptuvėje, tada į kepimo formą ištiestą su kepimo popieriumi ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitė apie 20 minučių. O jei prieš tai neapkepant, šnicelius apšlakstyti aliejumi ir kepti kepti iki pusvalandžio.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital