Maltinukai

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Maltinukai
Maltinukai
Maltinukai
Maltinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Malta mėsa - 300 g
Kiaušiniai - 1 vnt.
Džiūvėsėliai - 3 valg. šaukšt.
Penkių rūšių pipirų mišinys - pagal skonį
Druska - pagal skonį
Didelės pievagrybių galvutės - 4 vnt.
saldyti malti spinatai - 100 g
Fermentinis sūris (tarkuotas) - 50 g
Maggi Idea vištienai su pievagrybiais - 1 pakelis
Grietinėlė (liesa) - 200 ml
Vanduo - 150 ml
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1. Iš mėsos, prieskonių, džiuvėsėlių ir kiaušinio suminkom tešlą ir kepam kotletukus. Džiuvėsėlių kiekis priklauso nuo tešlos šlapumo. Šiaip neturi būti sausa. Iškepusius nusausiname, kad nebūtų prisigėrę daug aliejaus. 2. Atsišaldome špinatus ir sumaišome masę su tarkuotu sūriu. Nuplauname pievagrybių galvutes ir išimame kotelius. Galvutes įdarome špinatų ir sūrio mišiniu. Dedame į orkaitę ir kepame 200 0C karštumo apie 15-20 minučių, kol sūris gražiai aprus. 3. Maggi Idea sumaišome su grietinėle ir vandeniu ir pilame į puodą. Užvirus dedame į puodą kotlečiukus. Virimo laikas priklauso nuo to, kiek laiko kepėte maltinukus keptuvėje. Aš maggi idea mišinyje viriau apie 15 minučių, nuolat pamaišant, kad padažas nepriliptų prie puodo kraštų ar dugno. Išvirusius patiekti su įdarytais pievagrybiais, kuo daugiau padažo, kuriame virė maltinukai, ir pagal skonį bulves ar ryžius. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital