Maltiniai su žolelėmis ir pomidorais

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Maltiniai su žolelėmis ir pomidorais
Maltiniai su žolelėmis ir pomidorais
Maltiniai su žolelėmis ir pomidorais
Maltiniai su žolelėmis ir pomidorais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
450 g. maltos mėsos;
2 pomidorai;
200 ml grietinės;
50 ml. pieno;
3 riekės baltos duonos;
1 svogūnas;
česnako skiltelės;
kapotų petražolių;
kapotų bazilikų;
kiaušinio trynys;
šaukštas aliejaus;
maltų pipirų;
druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorus perpjaukite pusiau, išskobkite sėklas, minkštimą supjaustykite. Duoną išmirkykite piene, dėkit į kombainą ir maišykit su mėsa, kapotu svogūnu, pomidorais, smulkintu česnaku, kiaušinio tryniu ir puse kapotų žalumynų, įberkit druskos ir pipirų.
Drėgnomis rankomis suvoliokit maltinius ir 12 - 15 min. kepkite iš abiejų pusių.
Likusius kapotus žalumynus sumaišykite su grietine, gardinkite druska ir pipirais. Padažą pilkit ant karštų maltinių. Tiekit su bulvių koše.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital