Maltiniai su ryžiais

AUTORIUS:
Odeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Maltiniai su ryžiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g jautienos faršo
1 kiaušinis
50 g ryžių
druska
žalumynai
malti pipirais
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite kiaušį ir ryžius. Kiaušinį sutarkuokite. Ryžius, kiaušinį, smulkintus žalumynus sumaišome, pabartome druska ir pipirais. Iš faršo padarome paplotėlius, dedame per vidurį ryžių įdaro ir uždarome. Kepame įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Patiekiame su daržovėmis. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Odeta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital