Makaronų sriuba su frikadelėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Frikadeliu sriuba
Autorius apie receptą: Atvėsus orams vis labiau norisi karštos sriubos. Ir visai nesvarbu kokia tai sriuba, nes šaltuoju periodu valgome įvairias. Šiandien parbėgusi namo išsiviriau greitą ir Atvėsus orams vis labiau norisi karštos sriubos. Ir visai nesvarbu kokia tai sriuba, nes šaltuoju periodu valgome įvairias. Šiandien parbėgusi namo išsiviriau greitą ir gardžią sriubą su frikadelėmis ir makaronais. Taigi, vos pusvalandis ir karštos sriubos lėkštės garavo ant mūsų stalo (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras vandens (apytikriai)
300 gramų maltos mėsos (kiaulienos ir jautienos)
1 vienetas kiaušinių
3 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
50 gramų makaronų (apytikriai)
3 vienetai svogūnų
pagal skonį prieskonių mėsai
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį lauro lapų
pagal poreikį sviesto (lydyto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį sudėti maltą mėsą.
2.
Vieną svogūną smulkiai supjaustyti, suberti į dubenį su mėsa. Įberti prieskonių mėsai, prieskoninių žolelių. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti. Imti po nedidelį gabalėlį mėsos ir formuoti mėsos rutuliukus.
3.
Bulves supjaustyti kubeliais.
4.
Į puodą pilti vandens, užvirti, sudėti mėsos rutuliukus, bulvių kubelius.
5.
Likusius du svogūnus susmulkinti. Morkas supjaustyti kubeliais.
6.
Į keptuvę įdėti sviesto, ištirpinti. Suberti svogūnus, morkas ir apkepti.
7.
Į puodą su mėsos kukuliais suberti apkeptą svogūną su morkomis, pagardinti pipirais, druska, lauro lapeliais ir išmaišyti.
8.
Sriubą virti 20 minučių, tuomet suberti makaronus. Pavirti dar kelias minutes ir nukelti puodą nuo kaitros.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital