Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais

AUTORIUS:
Santa Maria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 v. š. SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsnių
2 šviežio česnako skiltelės, smulkintos
50 ml alyvuogių aliejaus
1 pakuotės vyšninių pomidorų, supjaustytų per pusę
1 pakuotės Tagliatelle makaronų
100 g smulkintų petražolių, šviežių
100 g parmezano sūrio, tarkuoto 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės. Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų!

Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1–2 minutes.

Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes. Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
 

Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!

   

AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital