Makaronai su šviežiomis voveraitėmis ir bazilikais

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Makaronai su šviežiomis voveraitėmis ir bazilikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g makaronų
30 g lašinukų
1 nedidelis svogūnas
"Rokiškio" sūrio
2 lapeliai šviežio baziliko
Druskos, pipirų, čiobrelių, kmynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Makaronus išvirti. Laišinukus supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepinti ant sviesto, sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus, pakepti. Po to sudėti 10 min. virtas voveraites ir leisti pakepti 5 min. Tada padruskinti ir pabarstyti pipirais, pagardinti 1 a.š. kmynais ir čiobreliais. Kai makaronai išverda, juos supilti į keptuvę kartu su grybais ir pakepti apie 2 min. Makaronus su grybais patiekti lėkštėje ir būtinai pagardinti šviežio baziliko lapeliais bei tarkuotu sūriu.
AUTORIUS: Martyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital