Makaronai su mėsos padažu

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Makaronai su mėsos padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g makaronų
600 g jautienos nugarinės
2 svogūnai
2 skiltelės česnako
4 šaukštai baltojo vyno-sauso
30 g sviesto
200 ml grietinėlės
1 vnt. KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys
100 g Parmezano sūrio
Druskos ir baltųjų pipirų - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustome juostelėmis ar kubeliais.
Ištirpiname sviestą ir pakepiname smulkintus svogūnus ir česnaką 2-3 minutes.
Sudedame jautieną ir kepiname apie 10 minučių. Po to supilame vyną ir grietinėlę, sultinį ir troškiname 20 minučių.
Įmaišome prieskonių.
Išverdame makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės.
Makaronus patiekiame su mėsos padažu ir apibarstome viską sūriu.
Skanaus
AUTORIUS: Vaida
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital