Makaronai su kreminio sūrio padažu ir krevetėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Makaronai su kreminio sūrio padažu ir krevetėmis
Makaronai su kreminio sūrio padažu ir krevetėmis
Makaronai su kreminio sūrio padažu ir krevetėmis
Makaronai su kreminio sūrio padažu ir krevetėmis
Makaronai su kreminio sūrio padažu ir krevetėmis
Makaronai su kreminio sūrio padažu ir krevetėmis
Autorius apie receptą: Kai draugė gavo temą vienam žurnalui „Aistringa vakarienė“, abi pradėjome diskutuoti, kas tai yra aistra ir kokie produktai ir patiekalai, tai atspindi. Vienareikšmiškai Kai draugė gavo temą vienam žurnalui „Aistringa vakarienė“, abi pradėjome diskutuoti, kas tai yra aistra ir kokie produktai ir patiekalai, tai atspindi. Vienareikšmiškai sutarėme - jūrų gėrybės, šparagai ir kiti panašūs dalykėliai. Ir tada aš taip užsinorėjau, ką nors pagaminti su krevetėmis, bet norėjau jau išbandyto ir gero patiekalo. Pasisukiojusi savo receptų sąsiuviniuose radau Odetos makaronus su krevetėmis. Na štai ir pietūs garuoja ant mano stalo, o ko gi jie ne aistringi? (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 sauja spageti makaronų
150 gramų krevečių
1 vienetas svogūnų
1 sauja šaldytų žirnelių
3 šaukštai kreminio sūrio
1 šaukštas sviesto
2 skiltelės česnako
2 žiupsneliai druskos
1 žiupsnelis saldžiosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis pipirų (naudojau šviežiai grūstus Timut and Lemon)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus dedame virti į verdantį ir pasūdytą vandenį ir verdame apie 10 min, kol makaronai išvirs, bet nepervirs.
2.
Svieste pakepiname smulkintą česnaką ir svogūną. Jiems suminkštėjus beriame krevetes. Pagardiname druska, paprika. Suberiame žirnelius, pakaitiname apie pora minučių.
3.
Sudedame kreminį sūrelį ir pakaitiname, kol padažas taps vientisos ir kreminės konsistencijos.
4.
Į padažą sudedame išvirtus spageti. Gerai permaišome ir pakaitiname, kad skoniai susidraugautų. Paskaniname šviežiai grūstais pipirais.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital