Makaronai su keptais pievagrybiais ir svogūnais

AUTORIUS:
Silvija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Makaronai su keptais pievagrybiais ir svogūnais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų spagečių
500 gramų pievagrybių
3 vienetai svogūnų (kivio dydžio)
1 šaukštas grietinės
2 šaukštai sūrio (Parmezano, tarkuotas)
1 žiupsnelis druskos
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis pomidorų (džiovinti)
1 vienetas morkų (nedidelės)
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis provanso žolelių (arba Viduržemio žolelės)
1 šaukštelis alyvuogių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Makaronai verdami pasūdytame vandenyje. Nukošti kiaurasamčiu.
Troškinį paruošti anksčiau už makaronus, nes jį galima laikyti šiltai arba pašildyti. Pašildyti makaronai sulimpa ir patęžta, praranda gerą skonį.
2.
Pievagrybiai supjaustomi norimo dydžio kubeliais arba juostelėmis. Svogūnai supjaustomi smulkiai. Morka sutarkuojama. Įkaitintoje keptuvėje su šiek tiek aliejaus kepama pagardinant pagal skonį prieskoniais, druska, pipirais. Įdedama šaukštelis džiovintų pomidorų ir alyvuogių. Kai aliejaus nebeliks, įpilti puodelį vandens ir uždengus patroškinti. Po 10 min. įdėti grietinės.
3.
Ant lėkštės pabarstyti Parmezano sūrio, ant jo dėti spagečius. Padaryti viduryje nedidelę duobutę ir į ją dėti pievagrybių su svogūnais troškinį. Skanaus.
AUTORIUS: Silvija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital