Makaronai su grybų ir grietinėlės padažu

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Makaronai su grybų ir grietinėlės padažu
Autorius apie receptą: Puikūs, labai skanūs. Puikūs, labai skanūs. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų spagečių
200 gramų miško grybai (arba pievagrybių)
2 vienetai šalotinių svogūnų
200 mililitrų grietinėlės (apytikriai)
100 mililitrų balto vyno
1 pundelis petražolių (smulkintų)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Išvirti makaronus, taip kaip nurodytą ant pakuotės.
2.
Svogūnus ir grybus supjaustyti nedideliais gabalėliais.
3.
Pakepti svogūnus ir grybus svieste, kol suminkštės. Supilti vyną, nugarinti ir supilti grietinėlę ir sudėti prieskonius su žalumynais. Pavirti kelias minutes ir užpilti ant makaronų. Grietinėlės kiekį ir padažo tirštumą reguliuoti pagal save.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital