Makaronai su faršu

AUTORIUS:
Tadas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Makaronai su faršu
Autorius apie receptą: Puikus valgis pietums. Puikus valgis pietums. Tadas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
500 gramų spagečių
500 gramų faršo
500 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (be odelių)
125 gramai šoninė (nebūtina)
1 vienetas svogūnų
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
pagal poreikį druskos
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Užkaisti puodą su vandeniu, įberti druskos, įpilti aliejaus. Kai vanduo užvirs, sudėti makaronus ir virkite (nepamiršti maišyti makaronus, virti juos kiek norima arba kiek nurodyta ant pakuotės). Nusunkti.
2.
Supjaustyti svogūną kartu su šonine kubeliais, sudėti į didelę keptuvę su aliejumi ir apkepti.
3.
Sudėti į tą pačią keptuvę faršą, išmaišyti ir apkepti. Jei faršas išsausės, įpilti šiek tiek vandens. Faršui iškepus, supilti konservuotus pomidorus arba paruoštus pomidorus ir išmaišyti. Į keptuvę suberti prieskonius, pipirus druską ir išmaišyti.Į keptuvę sudėti išvirtus makaronus, viską išmaišyti, po kelių minučių išjungti viryklę. Jau galima dėti patiekalą į lėkštes. Skanaus.
Patarimai:
Vietoje konservuotų pomidorų galima naudoti šviežius. Pomidorų odelę plonai įpjauti ir pašildyti mikrobangų krosnelėje 3-4 min, jei neturite mikrobangų krosnelės - įdėkite į puodelį su verdančiu vandeniu ir palaikykite.
AUTORIUS: Tadas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital