Makaronai su burokėlių padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Makaronai su burokėlių padažu
Autorius apie receptą: Makaronai su burokėlių padažu - puikus patiekalas vakarienei ar pietums. Glitimo netoleruojantiems ar celiakija sergantiems asmenims tiks ir avinžirnių makaronai su šiuo Makaronai su burokėlių padažu - puikus patiekalas vakarienei ar pietums. Glitimo netoleruojantiems ar celiakija sergantiems asmenims tiks ir avinžirnių makaronai su šiuo padažu. Augaliniam variantui vietoje fetos galima naudoti šilkinį tofu. Šalia makaronų nepamirškite patiekti ir šviežių daržovių! (...daugiau) Rima, Sveikas receptas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų viso grūdo kvietinių miltų (apytikriai)
Padažui:
200 gramų burokėlių (virtų)
120 mililitrų vandens
50 gramų fetos sūrio
40 gramų anakardžių riešutų
1 skiltelė česnako
1 sauja petražolių
1 sauja baziliko
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius supjaustome ir su riešutais, feta, vandeniu, česnaku, petražolėmis, bazilikais, druska, pipirais sutriname elektriniu trintuvu iki vientisos, kreminės konsistencijos.
2.
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje pagal instrukcijas ant pakuotės. Nukošiame ir sumaišome su paruoštu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital