Makaronai padažu

AUTORIUS:
Valda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Makaronai padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 svogūnai
2 česnako skiltelės
50 g šoninės
250 g maltos jautienos
3 šaukštai pomidorų tyrės
1/4 šaukštelio raudonėlių
1/4 šaukštelio maltų salierų šaknų
1/8 l raudonojo vyno
druskos ir pipirų
2 šaukštai miltų
2 šaukštai sviesto
1/4 l pieno
1/2 šaukštelio sultinio miltelių
50 g parmezano sūrio
žiupsnelis muskato
250 g žaliųjų makaronų
3 šaukštai alyvų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus ir česnaką nulupti bei supjaustyti kubeliais. Šoninę supjaustyti kubeliais, paspirginti. Į keptuvą su šonine sudėti mėsą ir kepant maišyti, kad būtų biri. Likus minutei iki kepimo pabaigos, suberti supjaustytus svogūnus bei česnaką.
Supilti pomidorų tyrę, raudonąjį vyną ir suberti prieskonius. Viską gerai išmaišyti. Troškinti uždengtame inde ant silpnos ugnies. Pagardinti.
Keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepinti miltus, supilti pieną bei suberti sultinio miltelius. Virti ant silpnos ugnies, kol padažas sutirštės. Dažnai maišyti. Padažą apibarstyti parmezanu, pagardinti druska, pipirais ir muskatu.
Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje ir nuvarvinti. Kad makaronai nesuliptų, įpilti aliejaus ir išmaišyti. Į karščiui atsparų indą sluoksniais sudėti makaronus ir apkeptą mėsą. Užpilti sūrio padažu ir apkepti orkaitėje.
AUTORIUS: Valda
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital