Maistingoji košė

AUTORIUS:
Barbora U.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Maistingoji košė
Maistingoji košė
Maistingoji košė
Autorius apie receptą: Ši košė puikiai tinka pusryčiams, nes yra sveika, soti ir suteiks energijos dienai. Be to ji tinka ir skubotiems rytams, nes yra labai paprastai, lengvai ir greitai pagaminama. Ši košė puikiai tinka pusryčiams, nes yra sveika, soti ir suteiks energijos dienai. Be to ji tinka ir skubotiems rytams, nes yra labai paprastai, lengvai ir greitai pagaminama. Barbora U.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė pilnagrūdžių avižų dribsnių
2 stiklinės vandens
1 vienetas bananų
0.5 stiklinės pieno
3 šaukštai chia (ispaninio šalavijo) sėklų
3 šaukštai spanguolių (arba kitų uogų)
2 šaukštai lazdyno riešutų
1 šaukštas riešutų sviesto
1 šaukštas lukštentų saulėgrąžų
1 šaukštelis malto cinamono
2 žiupsneliai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Iš vakaro čija sėklas užpilkite pienu ir palikite šaldytuve brinkti per naktį.
2.
Ryte užvirkite vandenį, suberkite avižų dribsnius, druską, cinamoną ir leiskite 2 min pavirti.
3.
Tuomet šakute sutrinkite bananą ir jį kartu su riešutų sviestu, jau išbrinkusiomis čija sėklomis ir saulėgrąžomis įmaišykite į verdančią košę, nuimkite puodą nuo kaitros ir, uždengus dangčiu, leiskite košei pabrinkti dar 2 min. Galiausiai įmaišykite riešutus bei spanguoles ir skanaukite!
AUTORIUS: Barbora U.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital