Lydyto sūrelio užtepėlė su lašiša ir ikrais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lydyto sūrelio užtepėlė su lašiša ir ikrais
Autorius apie receptą: Paprasta ir labai gardu. Paprasta ir labai gardu. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas prancūziško batono (baguette)
175 gramai lydyto sūrelio (naudojau Rokiškio grand, 23%)
100 gramų raudonieji ikrai (dirbtinių arba tikrų)
100 gramų juodųjų ikrų (dirbtinių arba tikrų)
100 gramų šaltai rūkytos lašišos
pagal skonį krapų
pagal skonį svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Batoną supjaustykite riekelėmis.
2.
Kepimo formą ištieskite kepimo popieriumi, sudėkite batono riekeles ir apskrudinkite įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 5 minutes iki kol parus.
3.
Lašišą smulkiai supjaustyti, krapus ir svogūno laiškus susmulkinti.
4.
Į dubenį sudėti ikrus, lašišą, krapus, svogūno laiškus, lydytą sūrelį ir išmaišyti.
5.
Ant paskrudintų batono riekelių dėti paruoštos masės. Papuošti svogūno laiškais ar kitais žalumynais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ieva
2021-08-25 16:12
gavosi labai sūriai... ATSAKYTI
Aurėja
2021-08-25 17:01
Galbūt lašišą labai sūrią naudojote. Aš gaminau, tai patiko labai visiems. :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital