Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis ir pievagrybiais - skani ir greita

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
Autorius apie receptą: Labai skani ir greitai pagaminama sriubytė Labai skani ir greitai pagaminama sriubytė Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų šaldytų daržovių (morkos, žirneliai, kalafioras, kukurūzai)
4 vienetai bulvių
200 gramų lydyto sūrio (pjaustomo arba tepamo)
150 gramų rudųjų pievagrybių (tinka ir balti)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų (nedidelės)
1 vienetas lauro lapų
1.5 litro sultinio (arba tiek, kokio tirštumo norite sriubos)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Užkaisti puodą su sultiniu ir lauro lapu. Morką sutarkuoti stambia tarka, svogūną supjaustyti ir pakepinti keptuvėje kelias minutes, kol pradės minkštėti. Sudėti nuvalytus, supjaustytus pievagrybius ir dar kelias minutes pakepinti.
2.
Bulves nulupti, supjaustyti. Užvirus sultiniui sudėti pakepintas daržoves, bulves, supjaustytus sūrelius, suberti prieskonius ir pavirti apie 6 - 7 minutes. Po to sudėti šaldytas daržoves ir dar kelias minutes pavirti. Galiausiai suberti smulkintus krapus.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (5)
Aldona
2018-08-28 21:52
Kam saldytu darzoviu, kai yra svieziu? ATSAKYTI
LaMaistas.lt redakcija
2018-08-31 14:04
Šis receptas mūsų svetainėje yra iš seniau, jis įkeltas pernai lapkričio mėnesį, kai šviežių daržovių, deja, jau nebebuvo tiek daug. O kol jų dar turime po ranka, žinoma, naudokime šviežias. Receptai juk dažnai mums tiesiog suteikia gairių ir įkvėpimo, drąsiai jais eksperimentuokime :) ATSAKYTI
Ingrida
2018-02-07 21:00
Lengvai pagaminama ir tikrai skani sriuba. Gaminsiu tikrai dar ne kartą :) ATSAKYTI
Irma
2018-01-27 14:33
O cia kokiam kiekiui vandens ta sriuba? ATSAKYTI
Vaida
2018-01-27 17:56
Priklausomai nuo mėgiamo tirštumo, aš pilu kokius 2 litrus vandens tokiam kiekiui ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital