Lydekos receptas

AUTORIUS:
Berta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Lydekos receptas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Lydekos filė
Aliejus
Druska
Rozmarinai
1 apelsinas
50 g sviesto
1 a. š. balzaminio acto
1 a. š. rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeką įtrinti druska, rozmarinu ir marinuoti keleta valandų. Tuomet sudėti į kepimo formą išteptą sviestu ir kepti orkaitėje, 180 laipsnių.
Nulupti apelsino žievelę, supjaustyti griežinėliais. Keptuvėje ištirpinti sviestą, įdėti cukrų, palaukti kol ištirps cukrus ir sudėti apelsinus. Ant lydekos gabaliukų sudėti apelsino griežinėlius.
AUTORIUS: Berta
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital