Lydekos maltinukai su sūrio padažiuku

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Lydekos maltinukai su sūrio padažiuku
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
750 gramų lydekos filė
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai manų kruopų
1 saujelė krapų (smulkintų)
1 saujelė petražolių (smulkintų)
1 skiltelė česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Apvoliojimui:
šiek tiek miltų
Padažui:
125 gramai filadelfijos sūrio
šiek tiek daržovių sultinio
šiek tiek garstyčių
šiek tiek krapų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lydekos filė nuplauti, nusausinti, sumalti kartu su svogūnu, įmušti kiaušinius, įberti manų kruopas, prieskonius ir žalumynus ir viską išmaišyti. Padėti į šaldytuvą bent vienai valandai.
2.
Iš lydekos faršo suformuoti maltinukus, lengvai apvolioti miltuose ir kepti keptuvėje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
3.
Padažui tepamą sūrį sumaišyti su šiek tiek daržovių sultinio, įdėti truputėlį garstyčių, užvirinti ir pavirti kelias minutes ant nedidelės ugnies. Nuėmus įmaišyti smulkintus krapus ir petražolės, jeigu norite, pagardinti druska ar pipirais.
4.
Garnyrui išviriaus ryžius ir brokolius.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Inga
2017-06-04 20:03
man padažas gavosi skystokas ATSAKYTI
Sandra
2017-06-04 20:30
Padažas ir neturi būti labai labai tirštas. Gal nepavirinote kelių minučių? Pavirus, jis šiek tiek nugaruoja ir tampa tirštesnis. Kitąsyk pabandykite pilti kiek mažiau sultinio ATSAKYTI
Simona
2017-03-18 10:36
Patiko, tiek patys maltinukai, tiek padažiukas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital