Lydekos kepsniukai

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Lydekos kepsniukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 lydekos
1 saujelės virtų grybų
5 bulvių
2 šaukštų majonezo
Prieskonių (Santa Maria bazilikų,Santa Maria mairūnų, citrinžolės,Santa Maria raudonėlių, česnako laiškų, ciberžolės )
Druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeką iškaulinti nulupti odą, žuvies „mėsą“ susmulkinti, sudėti į dubenį, apibarstyti prieskoniais, druska, įdėti majonezo, pjaustytų grybų ir gerai išmaišyti. Masę suvynioji į lydekos odą. Bulves nulupti, nuplauti, supjaustyti šiaudeliais. Žuvį ir bulves dėti į maistinį maišelį, įpilti aliejaus, šiek tiek vandens. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes.
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital