Lydekos filė garstyčių ir medaus marinate

AUTORIUS:
Nowaco,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Lydekos filė garstyčių ir medaus marinate
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų jūros lydekos filė
2 šaukštai grūdėtųjų garstyčių
2 šaukštai medaus
1 vienetas apelsinų
0.5 vieneto citrinų
2 šaukštai aliejaus
3 skiltelės česnako
šiek tiek prieskonių žuviai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį įtrinkite žuvų prieskoniais ir sudėkite į plokščią gilų dubenį.
2.
Paruoškite marinatą: sumaišykite garstyčias ir medų bei aliejų, išspauskite česnako skilteles, įmaišykite nutarkuotą citrinos žievelę, išspaustas citrinos sultis ir išspaustas apelsino sultis. Gautu mišiniu tolygiai įtrinkite žuvį ir bent dviem valandoms palikite pasimarinuoti.
3.
Marinuotus žuvų gabalėlius nuvarvinkite, pabarstykite trupučiu druskos (jeigu žuvų prieskoniai buvo be druskos), suvyniokite į foliją (jos kraštelius užlankstykite, kad kepant garai neišeitų) ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
4.
Patiekite su smulkinta šviežia saldžiąja paprika bei svogūnų laiškais.
AUTORIUS: Nowaco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital