Lipnūs vištų sparneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Lipnūs vištų sparneliai
Lipnūs vištų sparneliai
Lipnūs vištų sparneliai
Autorius apie receptą: Taip skanu, kad norisi pirštelius apsilaižyti. Tikrai galima taip pasakyti ir apie šį patiekalą. Ir tikrai taip, šiuos sparnelius patogiausia ir skaniausia valgyti rankomis. Taip skanu, kad norisi pirštelius apsilaižyti. Tikrai galima taip pasakyti ir apie šį patiekalą. Ir tikrai taip, šiuos sparnelius patogiausia ir skaniausia valgyti rankomis. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas vištų sparnelių vidurinių dalių
1 šaukštas medaus
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštas vorčesterio padažo
1 šaukštelis paprikos miltelių
0.5 šaukštelio česnako granulės
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Marinatui sojos, Vorčesterio padažus, medų ir prieskonius sumaišyti. Sparnelius aplieti marinatu, gerai išmaišyti ir palikti pasimarinuoti bent kelias valandas. Geriausia per naktį.
2.
Supilame sparnelius su visu marinatu į kepimo indą.
3.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min. Per kepimo laiką aš kelis kartus sparnelius apšlaksčiau skysčiu, kuris buvo skardoje. Patogiausia tai daryti konditeriniu teptuku. Tai suteikia gražų atspalvį sparneliams.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital