Lipnūs vištienos sparneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Lipnūs vištienos sparneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg vištienos sparnelių
1 arbatinis šaukštelis tarkuoto imbiero
2 valgomi šaukštai medaus
2 valgomi šaukštai marinato nuo marinuoto imbiero arba ryžių acto
3 valgomi šaukštai pomidorų padažo
1 valgomas šaukštas sojos padažo
2 skiltelės česnako
0,5 čili pipiriuko
druska
pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:

Proporcijas galite reguliuoti pagal save :)

Visus produktus apart vištienos sparnelių sumaišykite iki vienalytės masės.

Vištienos sparnelius (aš nupjaunu viršutinę dalį) pamerkti į marinatą, apvalioti, kad sparneliai pasidengtų marinatu ir palikti bent 2 valandom.

Sudėti į kepimo indą, geriausiai su dangčiu, bet jei neturite galite uždengti aliuminio folija ir kepkite įktaitintoje iki 180°C orkaitėje apie 40 - 50 minučių, po 20 minučių išimkite sparnelis ir apvartykite ant kito šono :) po to atidenkite ir leiskite padažui nugaruoti, o sparneliams gražiai apskrusti.

Kadangi mano padažas buvo nepakankamai tirštas, taigi padažą supyliau į puodelį ir pakaitinau ant vid. ugnies dar apie 5 minutes, kai padažas sutirštėjo apliejau karštus sparnelius ir patiekiau.

Lipnus padažas padengė visus sparnelius, beliko tik pirštus laižytis nuo sultingų sparnelių bei lipnaus padažo

Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Greta
2011-11-07 15:37
Tikiuosi bus skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital