Lipnūs vištienos sparneliai keptuvėje

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lipnūs vištienos sparneliai keptuvėje
Lipnūs vištienos sparneliai keptuvėje
Lipnūs vištienos sparneliai keptuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų vištienos sparnelių
2 saujos miltų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Padažui:
4 šaukštai medaus
2 šaukštai saldaus aitriųjų paprikų padažo
2 šaukštai sojos padažo
2 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus išmaišyti su druska ir pipirais. Sparnelius, jei šlapi, šiek tiek nusausinti, gausiai apvolioti miltuose (taip, kad visos sparnelio dalys tikrai pasidengtų).
2.
Gilesnėje keptuvėje įkaitinti aliejų, jame iš abiejų pusių, kol apskrus ir iškeps, kepti sparnelius (aliejus turi beveik apsemti). Išimti ir atidėti.
3.
Kitoje keptuvėje įkaitinti truputį aliejaus, trumpai apkepti smulkintą česnaką, sudėti medų, sojos padažą ir saldų aitriųjų paprikų padažą, nuolat maišyti ant nedidelės ugnies (kad nepradėtų svilti), jei padažas ryškiai per tirštas, įdėti porą šaukštų vandens ir pakaitinti. Sudėti sparnelius ir gerai maišant pakaitinti porą minučių, kad apliptų padažu.
RECEPTO DRAUGAS: Coca-Cola
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Laura
2018-05-18 11:42
Labai skanu ir svarbiausia, kad visai paprasta! :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital