Lipnūs saldžiarūgščiai vištienos sparneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Lipnūs saldžiarūgščiai vištienos sparneliai
Autorius apie receptą: Šiuos sparnelius labai dažnai darydavau įvairiems šeimos ar draugų susibūrimams. O šie sparneliai tikrai verti nominacijos. Apsilaižysit pirštelius! Jie labai tinka prie Šiuos sparnelius labai dažnai darydavau įvairiems šeimos ar draugų susibūrimams. O šie sparneliai tikrai verti nominacijos. Apsilaižysit pirštelius! Jie labai tinka prie visko: prie mėgstamų filmų, prie laužo, kaip gardus užkandis. (...daugiau) Papipirink
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas vištienos sparnelių
4 šaukštai rudojo cukraus
3 šaukštai sojos padažo (naudojau šviesų)
3 skiltelės česnako
2 šaukštai citrinų sulčių (apytikriai)
2 šaukšteliai krakmolo
2 šaukšteliai vandens
1 šaukštas aliejaus
pagal skonį čili pastos (arba granulių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Plonąsias sparnelių dalis pašalinti (jas galima pasilikti sultiniui).
2.
Sparnelius galima kepti 2 būdais. Pirmas būdas: pašlakstyti sparnelius aliejumi ir kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje 35 minutes. Galima kepti ir keptuvėje - į keptuvę įpilti šiek tiek aliejaus, įkaitinti iki stiprios kaitros ir sudėti sparnelius, kepti apie 8 minutes, tuomet sumažinti kaitrą, uždengti dangtį ir kepti dar 7 minutes.
3.
Į dubenį berti cukrų, supilti citrinos sultis, pilti soją, dėti čili pastą ir įtarkuoti česnaką, išmaišyti.
4.
Į dubenėlį berti krakmolą, užpilti šaltu vandeniu ir išmaišyti. Maišyti tol, kol visi sparneliai pasidengs lipniu padažu ir pasieks jus tenkinančią konsistenciją (jei sparneliai kepė orkaitėje, juos sudėti į keptuvę, užpilti paruoštu padažu ir minutę pašildyti.).
5.
Į keptuvę su sparneliais (jei sparnelius kepėte orkaitėje, sudėkite į keptuvę) supilti paruoštą padažą, minutę dar pašildyti, tuomet pilti krakmolo masę ir dar kartą gerai permaišyti, iki kol visi sparneliai pasidengs lipniu padažu ir pasieks norima konsistenciją.
6.
Prieš tiekiant tinka pabarstyti skrudintų sezamų sėklų ir svogūnų laiškų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital