Lipnūs saldžiarūgščiai vištienos sparneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Lipnūs saldžiarūgščiai vištienos sparneliai
Lipnūs saldžiarūgščiai vištienos sparneliai
Lipnūs saldžiarūgščiai vištienos sparneliai
Autorius apie receptą: Tai toks skanumas, kad valgant rankomis neįmanoma neapsilaižyti pirštų. O jei iš tikrųjų, tai šie sparneliai man kaip saulėgrąžos - vis niekaip negaliu atsitraukti. Tai toks skanumas, kad valgant rankomis neįmanoma neapsilaižyti pirštų. O jei iš tikrųjų, tai šie sparneliai man kaip saulėgrąžos - vis niekaip negaliu atsitraukti. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų vištienos sparnelių
3 šaukštai saldžiarūgščio padažo
2 šaukštai kukurūzų krakmolo
2 šaukštai teriyaki padažo
1 šlakelis aitriųjų paprikų padažo
1 šlakelis aliejaus
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos sparnelius pabarstome druska, pipirais ir paprikos milteliais.
2.
Visus sparneliais apvoliojame krakmole taip, kad tolygiai pasidengtų.
3.
Sparnelius dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Supilame teriyakio, saldžiarūgštį, aitriųjų paprikų padažus ir pakaitiname, kol padažas sutirštės.
5.
Į padažą sudedame vištų sparnelius, apipilame padažu, išmaišome ir pakaitiname dar pora minučių.
6.
Valgome vienus arba su ryžiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital