Liežuvio užkandėlė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Liežuvio užkandėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 liežuvis
2 - 3 lauro lapai
pipirai
druska
2 - 3 skiltelės česnako
2 arbatiniai šaukšteliai majonezo
3 arbatiniai šaukšteliai krienų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Liežuvį įtrinti prieskonių mišiniu – druska, pipirais, išspaustu česnaku, smulkintais lauro lapais.

Įmasažuotą į liežuvį, palikti pusdieniui, geriausiai parai ir po to virti apie 1,5 – 2 val (priklauso nuo liežuvio dydžio).

Išvirus šiek tiek atvėsinti ir dar neatšalūsį nulupti, atvėsęs jau sunkiai lupsis. Nuluptą liežuvį supjaustyti griežinėliais ir patiekti su padažu – sumaišyti majonezą su krienais.

Dekoruoti galite su virta morka.

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital