Lietuviškas Skruzdėlynas su medumi

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Skruzdėlynas su medumi
Autorius apie receptą: Skruzdėlynas labai gardus sekančia dieną, kuomet visi Skruzdėlyno lapeliai sumirksta medumi. Skruzdėlynas labai gardus sekančia dieną, kuomet visi Skruzdėlyno lapeliai sumirksta medumi. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų miltų
5 šaukštai grietinės (apytikriai)
4 vienetai kiaušinių trynių
1 šaukštas alkoholio
0.5 šaukštelio cukraus
0.5 šaukštelio druskos
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį medaus
pagal poreikį aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus sumaišykite su cukrumi ir druska. Dėkite kiaušinių trynius, grietinę ir alkoholį. Išminkykite tešlą.
2.
Tešlą perkelkite ant pamiltuoto stalo ir "muškite" kočėlu apie 10 - 15 minučių. Toks "mušimas" padės tešlai tapti vientisa ir elastinga. Po kepimo taip paruošta tešla bus trapi, su daug oro burbuliukų.
3.
Tešlą iškočiokite labai plonai, pabarstant nedideliu kiekiu miltų, kad tešla nepriliptų prie stalo. Supjaustykite kvadratais.
4.
Kepkite tešlos kvardatus aliejuje iki auksinės spalvos.
5.
Iškepusius sluoksniuokite, perliedami medumi ir pabarstydami aguonų. Skanaus!
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital