lietuviška kopūstienė su vištienos maltinukais

AUTORIUS:
Mia30
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
lietuviška kopūstienė su vištienos maltinukais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 nedidelis kopūstas
2 l vandens (atitinkamai nuo puodo dydžio)
1 pomidoras
200 g paukštienos faršo
2 kubeliai paukštienos sultinio
druska pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užkaisti vandenį puode, palaukti kol užvirs, per tą laiką susipjaustyti kopūstą vidutiniško dydžio kaladėlėmis. Kai užvirs vanduo, sudėti pjaustytą kopūstą. Faršą pagardinti prieskoniais (aš naudojau santa marijos, skirtus paukštienai, labai pagerina skonį). Baigiant jiems virti sudėti iš faršo padarytus rutuliukus (maltinukus), sudėti paukštienos kubelius. Įdėti dar šiek tiek druskos, jeigu reikia ir suberti pjaustytus pomidorus. Ir pavirti viską kokia 15 minučių, kol išvirs mėsytė. ir viskas. Skanaus!
AUTORIUS: Mia30
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital