Lietinių tortas

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lietinių tortas
Autorius apie receptą: Puikus būdas paįvairinti lietinių gamybą ir pasimėgauti tortuku pusryčiams. Puikus būdas paįvairinti lietinių gamybą ir pasimėgauti tortuku pusryčiams. Inga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
200 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
5 šaukštai kvietinių miltų
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
4 šaukštai cukraus pudros
Pertepimui:
200 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
Įdarui:
pagal skonį uogų (naudojau avietes ir juoduosius serbentus)
Kepimui:
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai į dubenį įmušame kiaušinius ir išplakame juos su žiupsneliu druskos. Tuomet pilame pieną, suberiame miltus ir išplakame iki vientisos konsistencijos masės, kad tešla būtų skysta (miltų kiekis priklauso nuo kiaušinių dydžio, todėl reikia žiūrėti pagal tešlos konsistenciją).
2.
Į įkaitintą keptuvę dedame gabalėlį sviesto ir ant jo pilame tešlą bei tolygiai paskirstome. Apkepame lietinį iš abiejų pusių. Taip iškepame visus lietinius.
3.
Kremui elektriniu ar rankiniu plakikliu išplakame maskarponės sūrį su cukraus pudra.
4.
Ant lietinio tepame kremą, dedame kitą lietinį ir vėl tepame kremu bei išdėliojame uogas, tuomet dedame kitą lietinį ir aptepame karamelizuotu kremu ir taip kartojame, kol baigsis lietiniai.
5.
Viršų galima papuošti likusiu kremu ir uogomis.
AUTORIUS: Inga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital