Lietinių krepšeliai su vištiena - paprasta ir skanu!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lietinių krepšeliai su vištiena - paprasta ir skanu!
Lietinių krepšeliai su vištiena - paprasta ir skanu!
Lietinių krepšeliai su vištiena - paprasta ir skanu!
Lietinių krepšeliai su vištiena - paprasta ir skanu!
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Tešlai:
2 stiklinės pieno
1 stiklinė miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
1 vienetas vištienos krūtinėlės (virtos)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto paprikos
2 šaukštai majonezo
šiek tiek sviesto
Padažui:
400 mililitrų pieno
50 gramų sviesto
1 vienetas saldžiosios paprikos
1 šaukštas miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius gerai išplakti su druska, supilti pieną ir plakti toliau. Įmaišyti persijotus miltus, supiliti aliejų ir dar kartą viską gerai išmaišyti. Aš plakiau elektriniu plakikliu.
2.
Lietinius blynus kepti įkaitintoje keptuvėje ant nedidelės ugnies.
3.
Į keptuvę su trupučiu sviesto sudėti tarkuotą morką, kubeliais pjaustytą papriką, smulkintą svogūną ir pakepti apie 7 minutes. Įdėti majonezo, gerai išmaišyti ir pakepinti dar porą minučių. Leisti atvėsti ir sudėti smulkintą vištienos krūtinėlę.
4.
Įdarą gerai išmaišyti, sudėti ant lietinių ir juos suformuoti. Aš dariau krepšelius ir sutvirtinau juos mediniais pagaliukais.
5.
Stiklinį indą arba kitą indą, kuriame kepsite, sutepti aliejumi, išdėlioti lietinius su įdaru ir dėti į įkaitintą 200 C laipsnių orkaitę. Kepti, kol gražiai apskrus apie 15 - 20 minučių. Patiekiant lietinius nepamirškite išimti medinių pagaliukų.
6.
Padažui sviestą sudėti į puodą, įpilti pieno, sudėti kubeliais pjaustytą papriką. Pavirti apie 5 minutes, tada suberti miltus ir viską labai gerai išmaišyti. Maišant virti ant labai mažos ugnies, įdėti šiek tiek drusko ir pipiru. Palikti po dangčiu 3 - 5 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Asta
2017-10-05 11:00
Idomus lietiniu pateikimas.. Siek tiek pakeiciau idara, bet siaip labai skanu. Ypac padaziukas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital