Lietinių blynų užkandėlės su faršu

AUTORIUS:
Vilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Lietinių blynų užkandėlės su faršu
Lietinių blynų užkandėlės su faršu
Lietinių blynų užkandėlės su faršu
Lietinių blynų užkandėlės su faršu
Lietinių blynų užkandėlės su faršu
Lietinių blynų užkandėlės su faršu
Lietinių blynų užkandėlės su faršu
Autorius apie receptą: Greiti ir labai gardūs blyneliai su faršu. Greiti ir labai gardūs blyneliai su faršu. Vilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
300 mililitrų pieno
300 mililitrų vandens
3 vienetai kiaušinių
7 šaukštai kvietinių miltų (su kaupu)
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 gramų faršo (vištienos, kalakutienos ar kitos mėgstamos)
100 mililitrų vandens (verdančio)
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti druską ir išplakti. Aš plaku su rankiniu plaktuvu, nes nereikia, kad išsiplaktų iki putų.
2.
Į dubenį su kiaušiniais supilti pieną, vandenį ir išmaišyti. Tuomet berti po šaukštą miltų ir vėl plakti, vėl miltų ir vėl išplakti iki kol bus sunaudoti visi miltai. Plakti iki kol neliks sušokusių miltų gabaliukų, tešla turi būti skystoka.
3.
Paruoštą tešlą palikti pusvalandžiui pastovėti.
4.
Į dubenį sudėti faršą, suberti druską, prieskonines žoleles, pipirus, supilti vandenį ir labai gerai išmaišyti.
5.
Pastovėjusią tešlą dar kartą išmaišyti.
6.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti. Pilti samtį tešlos ir pavartyti keptuvę, kad tešla tolygiai pasiskirstytų. Kepti tik vieną pusę 1 minutę.
7.
Blyną perpjauti pusiau. Ant labiau apkeptos pusės dėti faršo, paskirstyti per visą plotį, užlenkti vieną pusę, tuomet ant viršaus antrą pusę, kaip parodyta nuotraukose.
8.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti paruoštus blynelius ir apkepti iš abiejų pusių ant nedidelės kaitros iki kol gražiai apskrus, o įdaras bus iškepęs.
9.
Lietinius galima tiekti su sultiniu arba su grietinės ir sviesto padažu ar tik su grietine.
AUTORIUS: Vilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital