Lietinių blynų tortas su uogiene

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Lietinių blynų tortas su uogiene
Lietinių blynų tortas su uogiene
Lietinių blynų tortas su uogiene
Lietinių blynų tortas su uogiene
Autorius apie receptą: Labai paprastas būdas pateikti lietinius šiek tiek kitaip. Labai paprastas būdas pateikti lietinius šiek tiek kitaip. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų kvietinių miltų
300 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių
50 gramų sviesto (tirpinto)
1 šaukštelis cukraus
pagal poreikį druskos
Pertepimui:
100 gramų mėlynių uogienės (arba džemo)
pagal poreikį šilauogių (trintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus persijokite, įmuškite kiaušinius, supilkite pieną, tirpintą sviestą, berkite cukraus, druskos. Viską gerai išmaišykite. Tešla neturi būti tiršta.
2.
Įkaitinkite blynų keptuvę, pilkite tešlos ir kepkite plonus lietinius iš abiejų pusių.
3.
Pertepkite mėgstamu džemu, uogiene, trintomis uogomis. Blynų tortas paruoštas skanauti!
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital