Lietinių blynų tortas su varške ir uogomis

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Lietinių blynų tortas su varške
Autorius apie receptą: Gaivus, spalvingas ir labai gardus tiek pirmą, tiek antrą dieną! Gaivus, spalvingas ir labai gardus tiek pirmą, tiek antrą dieną! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų kreminės varškės (naudojau vanilinę)
300 gramų uogų (šviežių arba šaldytų, arba uogienės)
30 vienetų lietinių blynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išsikepti apie 20-30 lietinių blynų pagal mėgstamą receptą. Aš lietiniams dedu maždaug 500gr miltų, 3 kiaušinius, stiklinę pieno, šiek tiek gazuoto arba paprasto vandens, 1 a.š cukraus, truputį druskos, 3-4 v.š aliejaus, o tiršumą reguliuoju iš akies, kad masė nebūtų per tirštą.
2.
Kiekvieną blyną plonu sluoksniu sutepti kremine varške (jeigu naudosite ne vanilinę, o paprastą, pagal skonį ją pasaldinkite). Kitą blyną tepti mėgstamomis trintomis uogomis arba uogiene. Aš naudojau šaldytas trintas avietes (tik jas perkošiau per sietelį, jog nebūtų sėklyčių).
3.
Taip blynus sluoksniuoti ir gražiai dėti vienas ant kito. Viršų galite taip pat pertepti varškės mase ir papuošti uogomis . Vietoje uogų blynus taip pat galite sutepti mėgstamu šokoladiniu kremu arba karameliniu padažu. Galima valgyti iškart.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital