Lietiniai su varške ir mairūnu

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Lietiniai su varške ir mairūnu
Lietiniai su varške ir mairūnu
Lietiniai su varške ir mairūnu
Autorius apie receptą: Greiti, sotūs ir spalvingi pietūs. Greiti, sotūs ir spalvingi pietūs. Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 mililitrų pieno
80 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
Įdarui:
pagal poreikį varškės
pagal skonį džiovintas mairūnas
pagal skonį druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje miltus sumaišykite su druska.
2.
Į kitą dubenį muškite kiaušinius, supilkite aliejų ir po truputį, maišydami, supilkite pieną. Suberkite miltus. Viską labai gerai išplakite iki vientisos konsistencijos, kad nebūtų gumuliukų.
3.
Švarią, sausą keptuvę labai gerai įkaitinkite ir negausiai patepkite aliejumi. Į keptuvę pilkite tešlos, keptuvę pakelkite ir pasukiokite, kad tešla tolygiai pasiskirstytų po visą keptuvės plotą. Tada keptuvę sugrąžinkite ant ugnies, lietinį kepkite 1-2 min arba iki kol jo krašteliai lengvai atlips. Tuomet lietinį apverskite ir kepkite dar apie 1 minutę.
4.
Įdarui varškę sumaišykite su mairūnu bei druska.
5.
Ant iškepto blyno dėkite varškės įdaro ir susukite.
6.
Susuktą blyną dar kartą apkepkite keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol apskrus.
7.
Prie blynų patiekite salotas, pagardinkite padažu.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital