Lietiniai su vaniliniu varškės kremu

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lietiniai su vaniliniu varškės kremu
Lietiniai su vaniliniu varškės kremu
Autorius apie receptą: Lėtiems savaitgalio pusryčiams paruošėme jums lietinių receptą pagardintą vaniliniu varškės kremo įdaru. Skanaukite visa šeima! Lėtiems savaitgalio pusryčiams paruošėme jums lietinių receptą pagardintą vaniliniu varškės kremo įdaru. Skanaukite visa šeima! Dr. Oetker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
Tešlai:
2 vienetai kiaušinių
140 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų pasukų
100 mililitrų pieno
25 gramai sviesto (tirpinto)
1 šaukštas cukraus (apytikriai)
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
250 gramų maskarponės sūrio
250 gramų varškės
2 šaukšteliai cukraus pudros
1 šaukštelis vanilinio cukraus (naudojome “Dr.Oetker” su natūralia vanile)
Patiekiant:
150 gramų uogų (šilauogių, spanguolių, vyšnių, tinka šaldytos)
7 šaukštai vyšnių uogienės
2 šaukšteliai cukraus pudros
Kepimui:
50 gramų sviesto
3 šaukštai aliejaus (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, druską, miltus, supilti sviestą, pasukas ir išplakti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės.
2.
Į dubenį su tešla dalimis įpilti pieno ir plakti elektriniu plaktuvu apie 2 - 3 minutes. Jei tešla per skysta, galima įmaišyti dar šaukštą miltų.
3.
Į keptuvę pilti pusę šaukštelio aliejaus, įkaitinti ri įpilti vieną samtį tešlos, pavartant keptuvę paskirstyti tešlą per visą keptuvės plotą. Kepti iš abiejų pusių po 1 - 1.5 minutės iki kol parus ir iškeps.
4.
Įdarui į dubenį dėti maskarponę, varškę, sutrinti ir gerai išmaišyti šaukštu, suberti cukraus pudrą, vanilinį cukrų, išmaišyti.
5.
Ant blynelio dėti 1 - 2 šaukštus paruošto įdaro, užlenkti kraštus.
6.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti, dėti blynelius ir apkepti 3 - 4 minutes.
7.
Į lėkštę dėti blynelius, pašlakstyti vyšnių uogiene, sudėti uogas, pabarstyti cukraus pudra ir skanauti.
AUTORIUS: Dr. Oetker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital