Lietiniai su vaniliniu kremu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Lietiniai su vaniliniu kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p><strong>Te&scaron;lai:</strong><br />
1 l pieno<br />
100 g cukraus<br />
8 kiau&scaron;inių<br />
500 g kvietinių miltų<br />
100 g sviesto<br />
5 ml romo<br />
2 žiupsnelių druskos&nbsp;</p>
<p><strong>Kremui:<br />
</strong><br />
2 vanilės ank&scaron;čių<br />
1 l pieno<br />
6 kiau&scaron;inių trynių<br />
200 g cukraus<br />
100 g miltų<br />
2 apelsinų, žievelės, smulkiai pjaustytų<br />
200 ml aplesinų likerio&nbsp;(Cointreau)</p>
<p><strong>At&scaron;alusiam kremui:<br />
</strong>20 g cukraus&nbsp;<strong><br type="_moz" />
</strong>2 žiupsnelių druskos<br />
6 kiau&scaron;inių baltymų</p>
<p>Cukraus pudros, pabarstymui</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Į dubenį supilkite i&scaron;tirpintą sviestą, sudėkite likusius, te&scaron;lai skirtus ingredientus (miltus sudėkite paskutinius), gerai i&scaron;mai&scaron;ykite ir padėkite&nbsp;te&scaron;lą&nbsp;&nbsp;į &scaron;aldytuvą 1 valandai . Įtieskite į keptuvę kepimo popierių, kad lietiniai neprisviltų lietiniai. Įkaitintoje keptuvėje i&scaron;kepkite lietinius.</p>
<p style="text-align: justify;">I&scaron;luk&scaron;tenkite vanilės pupeles ir sudėkite į puodą. Supilkite pieną ir užvirkite.</p>
<p style="text-align: justify;">Trynius i&scaron;plakite kartu su cukrumi. Užvirusį pieną supilkite ant plakinio ir mai&scaron;ykite. Mai&scaron;ant, suberkite miltus ir viską vėl supilkite į puodą. Kaitinkite ant mažos liepsnos 10 minučių ir mai&scaron;ykite, jog kremas neprisviltų. Kremas turi būti vienalytės konsistencijos, ne per skystas. Supilkite likerį, sudėkite smulkiai supjaustytas apelsinų žieveles, i&scaron;mai&scaron;ykite ir kremą at&scaron;aldykite.<br />
&nbsp;</p>
<p style="text-align: justify;">&Scaron;luotelės pagalba i&scaron;plakite kiau&scaron;inių baltymus su &nbsp;trupučiu druskos. Baigiant plakti, suberkite cukrų. Plakinį , lėtai mai&scaron;ant, supilkite į paruo&scaron;tą &nbsp;kremą. Ant lietinių dėkite po &scaron;auk&scaron;tą kremo ir &nbsp;perlenkite pusiau. Įkaitinkite orkaitę iki 200 &deg; C temperatūros ir kepkite lietinius 7 - 8 minutes.&nbsp;</p>
<p style="text-align: justify;">Blynelius &nbsp;pabarstykite cukraus pudra.<br />
&nbsp;</p>
<p><a href="http://www.ciopciop.lt" target="_blank">www.ciopciop.lt</a></p>
</div>
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital