Lietiniai su tunu, sūriu ir avokadu

AUTORIUS:
Ruslan Bolgov
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lietiniai su tunu, sūriu ir avokadu
Autorius apie receptą: Tėčio receptas! Maistas turi būti apgaulingai paprastas, jaudinamai skanus ir nepriekaištingai patiektas. Tėčio receptas! Maistas turi būti apgaulingai paprastas, jaudinamai skanus ir nepriekaištingai patiektas. Ruslan Bolgov
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
500 mililitrų pieno
1 stiklinė miltų (naudojome Kauno grūdų Ekstra)
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai grietinės, 30% riebumo
2 šaukštai aliejaus (+trupučio kepimui)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
400 gramų mocarela sūrio (tarkuoto)
320 gramų tuno savo sultyse
1 vienetas citrinų (tarkuotos žievelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešloje atskiruose dubenėliuose sumaišome skystus ir sausus ingredientus - viename pieną, kiaušinius, grietinę, aliejų, o kitame miltus, kepimo miltelius, cukrų ir druską. Tada juos sumaišome tarpusavyje iki vientisos masės. Paliekame kambario temperatūroje 20 - 30 minučių.
2.
Kepame įkaitintoje keptuvėje, prieš kepant pirmąjį blyną patepame keptuvę aliejumi.
3.
Įdarui sumaišome tuną su tarkuotu sūriu ir tarkuota citrinos žievele, dedame į lietinius, susukame ir apkepame.
Patarimai:
Skanu patiekti su avokado skiltele.
RECEPTO DRAUGAS: Kauno Grūdai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital