Lietiniai su pievagrybių padažu

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Lietiniai su pievagrybių padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g miltų
1 stiklinė pieno
1 stiklinė vandens
2 kiaušiniai
Aliejaus (truputį, kepimui)
Druskos - pagal skonį
Padažui:
300 g pievagrybių
40 g sviesto
100-150 g grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lietiniams išsimaišyti skystoką tešlą iš miltų, pieno, vandens, kiaušinių, druskos. Iškepti lietinius keptuvėje, juos sulankstyti į trikampius ir dar kartą paskrudinti. Pievagrybius susmulkinti, pakepinti svieste (jei mėgstate, pakepinkite ir svogūnus), užpilti grietinėle, dar šiek tiek pakaitinti. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital