Lietiniai su persikais ir kreminiu sūreliu

AUTORIUS:
Gabija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lietiniai su persikais ir kreminiu sūreliu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Paprastai paruošiami lietiniai su persikais ir kreminiu sūreliu - puikūs savaitgalio pusryčiai ar gardėsis, kai norisi sotaus deserto. Paprastai paruošiami lietiniai su persikais ir kreminiu sūreliu - puikūs savaitgalio pusryčiai ar gardėsis, kai norisi sotaus deserto. Gabija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
100 gramų kvietinių miltų
180 gramų pieno
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštas sviesto (tirpinto ir atvėsinto)
1 žiupsnelis cinamono (nebūtina)
1 žiupsnelis imbiero (nebūtina)
1 žiupsnelis malto muskato (nebūtina)
Įdarui:
400 gramų persikų (šviežių, konservuotų ar šaldytų ir atitirpintų)
200 gramų kreminio sūrio
100 gramų cukraus
2 šaukšteliai vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį pilti pieną, sviestą, įmušti kiaušinius ir išplakti. Berti miltus, cukrų, cinamoną, muskatą, imbierą ir išmaišyti tešlą. Uždengti, dėti į šaldytuvą valandai, o jei turite laiko, galite palaikyti ir ilgiau.
2.
Keptuvę patepti aliejumi, įkaitinti iki vidutinės kaitros ir pilti kelis šaukštus tešlos, greitai pasukioti keptuvę, kad tešla pasiskirstytų tolygiai. Kepti 1 minutę, tuomet apversti ir kepti dar apie 30 sekundžių. Taip iškepti visus blynelius.
3.
Įdarui į dubenį dėti kreminį sūrį, berti cukrų, vanilę ir išmaišyti iki vientisos masės.
4.
Ant kiekvieno blynelio dėti maždaug po 2 šaukštus paruošto įdaro.
5.
Persikus susmulkinti mažesniais gabalėliais, sudėlioti ant lietinių ir susukti.
6.
Jei lietiniai atvėso, galite juos sudėti į kepimo formą ir pašildyti įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje 10 - 12 minučių.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
AUTORIUS: Gabija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital