Lietiniai su obuolių įdaru

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lietiniai su obuolių įdaru
Lietiniai su obuolių įdaru
Lietiniai su obuolių įdaru
Autorius apie receptą: Puikūs blynai mėgstantiems obuolių ir cinamono įdarą. Puikūs blynai mėgstantiems obuolių ir cinamono įdarą. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 mililitrų pieno
130 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai sviesto (tirpinto)
1 šaukštelis cukraus
Įdarui:
4 vienetai obuolių
50 gramų sviesto
2 šaukštai rudojo cukraus
pagal skonį malto cinamono
Kepimui:
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Lietinių blynų tešlai pieną, kiaušinius, sviestą, miltus, cukrų išplakti ir palikti pastovėti apie 20 minučių, jog pabrinktų. Iš jos įkaitintoje keptuvėje iškepti plonus lietinius blynelius.
2.
Obuolius nulupti ir smulkiai supjaustyti.
3.
Pakepti keptuvėje svieste su cukrumi ir cinamonu, kol šiek tiek suminkštės ir karamelizuosis.
4.
Dėti įdarą ant lietinio ir susukti, kaip patinka.
5.
Apkepti lietinius keptuvėje ant sviesto, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital