Lietiniai su mėsos įdaru

AUTORIUS:
Rimvydė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Lietiniai su mėsos įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g miltų
½ l pasukų
3 kiaušiniai, žiupsnelis druskos
400 g maltos mėsos
1 šaukštas sojų padažo
4 šaukštai chereso
1/8 l grietinės
4 šaukštai džiūvėsėlių
juodųjų pipirų
2 šaukštai sviesto
1/8 l mėsos sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus suberti į dubenėlį, pamažu supilti pasukas ir užmaišyti tešlą. Įmušti 2 kiaušinius, įberti druskos ir gerai išplakti.
Maltą mėsą sumaišyti su sojų padažu, cheresu, sukrėsti grietinę, suberti džiūvėsėlius ir įmušti kiaušinį. Faršą gerai išminkyti, pagardinti druska ir pipirais.
Keptuvėje įkaitinti šiek tiek sviesto, įpilti šiek tiek tešlos, pavartyti keptuvę, kad tešla tolygiai pasiskirstytų ir iškepti ploną lietinį. Taip pat kepti ir kitus lietinius.
Iškepusius lietinius aptepti faršu, susukti ir glaudžiai sudėti į nedidelę kepimo formą. Užpilti sultinio, uždengti dangčiu ir troškinti.
AUTORIUS: Rimvydė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital