Lietiniai su kumpio, sūrio ir žalumynų įdaru

AUTORIUS:
Edita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lietiniai su kumpio, sūrio ir žalumynų įdaru
Lietiniai su kumpio, sūrio ir žalumynų įdaru
Lietiniai su kumpio, sūrio ir žalumynų įdaru
Autorius apie receptą: Skanūs, labai sotūs, puikiai tiks pietums ar vėlyviems pusryčiams. Skanūs, labai sotūs, puikiai tiks pietums ar vėlyviems pusryčiams. Edita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
220 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių
160 mililitrų kvietinių miltų
1.5 šaukšto sviesto (tirpinto)
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
200 gramų kumpinė dešra
200 gramų fermentinio sūrio
1 saujelė špinatų
pagal poreikį petražolių
pagal skonį krapų
1 šaukštas majonezo
Kepimui:
pagal poreikį kepimo aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai į dubenį įmušti kiaušinius, supilti pieną, tirpintą sviestą, suberti miltus, druską ir sumaišyti elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Keletą minučių tešlą paliekame.
2.
Gerai įkaitiname keptuvę, kepame ją ištepę aliejumi. Liejame po vieną šaukštą tešlos, gerai paskirstome ją po visą keptuvę ir kepame abi puses po kelias minutes, kol gražiai apskrus (neperkepame).
3.
Špinatus, krapus ir petražoles smulkiai supjaustome.
4.
Įdarui dešrą, sūrį sutarkuojame, suberiame smulkiai pjaustytus špinatus, krapus ir petražoles, krečiame šaukštą majonezo, sumaišome.
5.
Po šaukštą masės dedame ant lietinio, susukame, ir dar šiek tiek (kol išsilydys sūris), pakepame ant silpnos ugnies.
AUTORIUS: Edita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital