Lietiniai su krabų lazdelėmis

AUTORIUS:
Viči,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Lietiniai su krabų lazdelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
1 stiklinė pieno (šilto)
1 vienetas kiaušinių (kambario temperatūros)
60 gramų kepinių margarino (naudojome lydytą VILNIUS "Kepiniams", + dar šiek tiek aptepimui)
2 šaukštai kvietinių miltų
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
100 gramų krabų lazdelių (naudojome VIČI CLASSIC iš surimio)
100 gramų rikotos sūrio
1 vienetas citrinų
20 gramų kietojo sūrio
20 gramų žalumynų (petražolių, krapų)
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lietiniams lydytą margariną „Kepiniams“ sumaišykite su visais produktais skirtais blynams iki vientisos masės.
2.
Lietinius kepkite keptuvėje.
3.
Įdarui krabų lazdeles supjaustykite ir sumaišykite su rikotos sūriu, kietuoju sūriu, įtarkuokite česnako, citrinos, įberkite kapotų žolelių, druskos ir pipirų.
4.
Lietinius įdarykite paruošta krabų lazdelių mase.
5.
Paruoštus blynus patepkite lydytu „Vilnius“ margarinu „Kepiniams“ ir kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 8-10min.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Agota
2021-11-25 17:53
Kažin ar pats autorius nors kartą bandė kepti blynus iš tokios receptūros? Norėciau paklausti, kaip jam pasisekė juos iškepti.Kažkokie paistalai..... ATSAKYTI
Nijole
2021-07-30 18:47
Tikrai per mazai miltu… neiseina blynu net apverst, beviltiska ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital